Aktiviteter
14
DSC02918
5-kamp
21
SUPyoga
IMG_4968
Lekar
kollo 3
Granngården Stegsholm
Omgivning
Säl
Midsommar_2018_273_SMALL
27
Ekuddens Vandrarhem

AKTIVITETER

SPEL & LEKAR

GRÄSPLAN

SOLDÄCK

PADDLE BOARDS

GRILLPLATSER

BRYGGA

VANDRINGSLEDER

UTOMHUSBIO

KANOTER


LILLA BAREN

SANDSTRAND

ELDSTAD

TRÄNING

- BASTU -


Vår stora bastu rymmer ca 10 personer. Bastun ingår alltid när ni bokar Ekudden, hyr ni endast ett hus så delas bastun med ett annat sällskap. Dela broderligt och syterligt eller dela upp tider mellan vardera sällskap. 

- SUP -


Hyr våra stand up paddle boards, ett roligt sätt att färdas på vattnet! På Ekudden är vattnet oftast lungt och stilla och passar utmärkt för nybörjaren likväl för den lite mer vana paddlaren.

- SPEL & LEKAR -


På Ekudden finns ett aktivitetsskåp där ni hittar olika typer av lekar och spel så som fotboll, brännboll, kubb m.m till fri utlåning.

- KANOTER -


Vi har två stycken kanoter som ni kan hyra under er vistelse. Det finns även en mindre roddbåt. Flytvästar finns självklart på plats!

- GRÄSPLAN -


Vår gräsplan har två fotbollsmål och passar ypperligt för alla sorters sport och lekar som ni också kan hitta matrial till i vårt lekskåp. 

- BRYGGA -


Svandyk, bomben eller magplask? Ovasett din badstil så kommer du kunna njuta av många härliga dopp från vår brygga. Föredrar du sandstrand? Ingen fara, självklart har vi har det med!

- PLAYA EKUDDEN -


För er som föredrar sand mellan tårna så har vi vår egna lilla strand Playa Ekudden! Ta strandväskan, kylväskan och brassestolen till vår egna lilla sandstrand och njut av värmen och svalkande bad.

- LILLA BAREN -


Öppna upp lilla baren till din fest! Här kan ni servera era gäster roliga drinkar och förse dom som vill med snacks framåt kvällen. Kontakta oss för offert.

- GRILLPLATSER -


Båda husen har varsin fast grillplats, det finns även en flyttbar större grilltunna och en klotgrill på anläggningen om ni ska grilla till många hungriga magar och behöver lite extra kapacitet. På kvällarna är det populärt att samlas kring en lägereld vid grillplatsen. 

- YOGA -


Låna en yogamatta och hitta ditt favoritställe för ditt träningspass eller en stunds meditation. Bryggan, soldäck, stranden och klipporna är våra personliga favoritplatser. 

- ELDSTAD -


I båda våra hus finns en mysig värmande eldstad som sätter pricken över i om kvällarna. Ved kan ni enkelt beställa genom oss eller ta med själva. 

- VANDRINGSLEDER -


Gålös vackra vandringsleder guidar er genom historiska landskap och spännande historia från Stenålder fram till idag. Vandra genom kuperad terräng utmed skärgårdskustens underbara utsikt eller vandra på naturstigar och upplev alla växter och djur. 

- TRÄNING -


Hos oss finns enklare träningsredskap att låna för ditt träningspass.  

- SOLDÄCK -


Utanför huset Fröjden har vi 2021 byggt en stor altan. Här kan ni samlas för härligt häng i solen, duka upp för middag under bar himmel eller bjuda upp till dans!

- UTOMHUSBIO -


Låna vår projektor och projektorduk och sätt upp er egna utomhusbio! En enkel och mysig aktivitet och ett säkert sätt att höja mysfaktorn under er vistelse. 

- TÄLTLÖSNINGAR -


Har ni behov av tältlösningar under er vistelse? Kontakta oss för offert om vad vi har att erbjuda på plats. Vi har även samarbeten med uthyrningsföretag för större tältarrangemang.


OBS! Tältlösningar erbjuds ej under 2021 pga covid-19 pandemin.