Aktiviteter
kollo 3
DSC02918
5-kamp
21
SUPyoga
IMG_4968
Lekar
Granngården Stegsholm
Omgivning
Säl
Midsommar_2018_273_SMALL
27
Ekuddens Vandrarhem

AKTIVITETER

BASTU


Vår stora bastu rymmer ca 10 personer. Bastun ingår alltid när ni bokar Ekudden.

VATTENSPORT-PAKET


Hyr våra stand up paddle boards, kanoter och familjekajaker. En rolig aktivitet för stora som små och ett härligt sätt att färdas på vattnet tillsammans! På Ekudden är vattnet oftast lungt och stilla och passar utmärkt för nybörjaren likväl för den lite mer vana paddlaren. Totalt finns 4st paddle boards, 2st kanoter samt 2 st familjekajaker.

LILLA BAREN


Hyr vår lilla bar till din fest! Här kan ni servera era gäster drinkar och snacks. Framåt kvällen njuter ni av en fantastisk solnedgång medan ni hänger i solstolarna och njuter av ustikten mot havet.

GRÄSPLAN


Vår stora gräsplan har två fotbollsmål och passar bra för alla olika sorters aktiviteter, sport och lekar.

BRYGGA


Svandyk, bomben eller magplask? Ovasett din badstil så kommer du kunna njuta av många härliga dopp från vår brygga. Föredrar du sandstrand? Ingen fara, självklart har vi har det med!

PLAYA EKUDDEN


För er som föredrar sand mellan tårna så har vi vår egna lilla strand Playa Ekudden! Ta strandväskan, kylväskan och brassestolen till vår egna lilla sandstrand och njut av värmen och svalkande bad.

SOLDÄCK


Utanför huset Fröjden har vi 2021 byggt en stor altan. Här kan ni samlas för härligt häng i solen, duka upp för middag under bar himmel eller bjuda upp till dans!

GRILLPLATSER


Båda husen har varsin grillplats, det finns även en flyttbar större grilltunna och en klotgrill om ni ska grilla till många hungriga magar. På kvällarna är det även populärt att samlas kring en lägereld vid grillplatsen. 

RODDBÅT


Låna vår roddbåt, ta med lite fika och ge er ut på en mysig tur. Varför inte hälsa på kossorna på andra sidan viken, dom är alltid nyfikna och glada för besök!

SPEL & LEKAR


På Ekudden finns ett aktivitetsskåp där ni hittar olika typer av lekar och spel så som fotboll, brännboll, kubb m.m till fri utlåning.

ELDSTAD


I båda våra hus finns en mysig värmande eldstad som sätter pricken över i om kvällarna. Ved kan ni enkelt beställa genom oss eller ta med själva. 

YOGA


Låna en yogamatta och hitta ditt favoritställe för ditt träningspass eller en stunds meditation. Bryggan, soldäck, stranden och klipporna är våra personliga favoritplatser. 

VANDRINGSLEDER


Gålös vackra vandringsleder guidar er genom historiska landskap och spännande historia från Stenålder fram till idag. Vandra genom kuperad terräng utmed skärgårdskustens underbara utsikt eller vandra på naturstigar och upplev alla växter och djur. 

TRÄNING


Hos oss finns enklare träningsredskap att låna för ditt träningspass.  

UTOMHUSBIO


Låna vår projektor och projektorduk och sätt upp er egna utomhusbio! En enkel och mysig aktivitet och ett säkert sätt att höja mysfaktorn under er vistelse.