Boende
Kök Fröjden
DSC02592
Bastu
DSC02918
Huset Friden
DSC02644
Huset Fröjden
DSC02669
Bryggan
DSC02803
DSC02903
Ekuddens Vandrarhem

BOENDE

Skärgårdsboende på halvön Gålö, 30 min från city!


Vi erbjuder 10 ljusa och fräscha rum med totalt 33 bäddar (39 med extrabäddar), dessa är fördelade på våra två hus Friden och Fröjden.

 

Huset Friden innehar 13 bäddar fördelade på 5 rum med olika rumstyper, allt från enkelrum till fyrbäddsrum.

 

Huset Fröjden innehar 20 bäddar fördelade på 5 fyrbäddsrum.

 

Båda husen har fullt utrustade kök för självhushåll. Ena köket genomgick en total renovering 2016 och det andra 2023. En stor bastu, toaletter och duschar finns i en separat byggnad mellan de två husen. I de gemensamma sällskapsytorna kan du mysa framför den öppna brasan, spela kort eller bara hänga med familjen, vännerna eller kollegorna. Avslappnat, rofyllt och mysigt helt enkelt. Observera att vi endast hyr ut hela anläggningen i sin helhet och inte endast ett utav våra två hus.

Planerar ni fest, konferens, kurs, eller läger? Här anordnas alla typer av arrangemang på sättet ni själva önskar. Vi hjälper till att förmedla kontakter om ni önskar catering, roliga aktiviteter på eller utanför anläggningen och delar gärna med oss av tankar och idéer kring en lyckad vistelse hos oss!

 

Hos oss har ni självklart alltid tillgång till vår nybyggda brygga, sandstrand, bastu, grillplatser, roddbåt, fotbollsplan och leklåda med spel såsom kubb, brännboll och pilkastning .