Ekuddens Vandrarhem

"Utanför vårt fönster hör vi markens sånger, som ett rastlöst barn om våren, dagen kommer"


Vi som driver Ekuddens Vandrarhem heter Ellinor och Mikaela Terve och i stolt samarbete med Skärgårdsstiftelsen är vi glada att få möjligheten att erbjuda våra gäster denna lilla skärgårdspärla med havet precis runt husknuten. Vi tog över verksamheten på Ekudden i maj 2017 och har sedan dess renoverat varsamt och bytt ut gammalt mot nytt och fräscht. Vi hoppas att ni ska se och känna skillnaden!


Vi systrar är själva uppvuxna på våra föräldrars gård i Österhaninge omringade av djur, natur och vajande rapsfält, endast ett stenkast ut till Haninges skärgård. Många sommardagar har spenderats på Gålös klippor, glass har inhandlats på Schweiziska badet, båten har puttrat från Karlslunds Marina och middagar i solnedgången har avnjutits på Hamnkrogen. Det känns roligt att vi nu får verka i våra gamla hemtrakter.


Vi driver även Hotell Skeppsbron i Gamla Stan i Stockholm City. Ett litet, personligt hotell med endast 10 rum som erbjuder en annorlunda boendeupplevelse i historiska 1600-tals valv.


Vi ser fram emot att välkomna nya samt gamla gäster och vi hoppas att ni ska komma att trivas hos oss!Hälsningar från systrarna Terve

Ekuddens Vandrarhem AB

Oxnövägen 6-8

137 96 Gålö


info@ekuddensvandrarhem.se

08-121 54 802