Ekuddens Vandrarhem

"Rönnerdahl han valsar över Sjösala äng,

Hör min vackra visa kom sjung min refräng"

SNABBFAKTA


  • Två bostadshus om 110 och 200 kvm
  • 10 sovrum
  • 33-37 bäddar
  • Nyrenoverat separat hus med bastu, duschar och toaletter
  • 30 min från Stockholm city
  • Privat bastu, brygga, sandstrand och gräsplan för sport och lek

Vill du samla släkt och vänner, anordna en födelsedagsfest, svensexa, möhippa, bröllop, kollo, utbildning eller läger? Ekudden är ett utmärkt alternativ för ett lyckat arrangemang! Nedan hittar ni svar på vanliga frågor. Hur många kan vi vara på Ekudden?


Här finns totalt 33 bäddar fördelat på våra två hus Friden och Fröjden. Du kan välja att hyra hela anläggningen eller ett utav våra två hus. Vårt lite mindre hus Friden består av 13 bäddar fördelat på 5 rum. Vårt lite större hus Fröjden består av 20 bäddar fördelat på 5 stycken fyrbäddsrum. Alla våra rum har eget handfat.


Kan vi laga vår egen mat?


I båda husen finner ni ett fullt utrustat kök samt ett allrum med generösa ytor med öppen spis, matbord samt sällskapsspel, böcker och pyssel.


Catering och aktiviteter


Vi hjälper er att förmedla kontakt till välrenommerade lokala cateringverksamheter och ger gärna förslag på aktiviteter både på anläggningen och i närområdet. 


På Ekudden finner ni en privat brygga, sandstrand och bastu. Samlas och grilla vid våra grillplatser, spela fotboll på vår fotbollsplan, kasta pil eller utmana varandra i kubb eller brännboll. Ta en tur till gålöklipporna, slappna av i våra utemöbler och njut till kvällen av den magiska solnedgången.


Hur kommer vi till Ekudden?


Ekudden ligger på halvön Gålö i Stockholms södra skärgård. Det tar 30 min att komma till oss från Stockholm City med bil. Det går även bra med pendeltåg och SL-buss som stannar 400 meter från Ekudden. Har ni egen båt så är ni välkomna att lägga till vid vår brygga.
Mer detaljerad information om boendet, anläggningen, aktiviterer, priser etc finner ni om ni kikar runt här på vår hemsida. Tveka inte att höra av er vid speciella förfrågningar. Varmt välkomna!


Ekuddens Vandrarhem AB

Oxnövägen 6-8

137 96 Gålö


info@ekuddensvandrarhem.se

08-121 54 802