Gruppbokningar

"Rönnerdahl han valsar över Sjösala äng,

Hör min vackra visa kom sjung min refräng"

 

 

 

Är ni ett företag, skolklass, förening eller familj? Kanske vill du samla släkt och vänner, anordna en födelsedagsfest, svensexa, möhippa, bröllop, konferens, kick-off, utbildning eller läger? Ekudden är ett utmärkt alternativ för ett lyckat arrangemang!

 

Ni kan välja att hyra ett av de två hus som finns på Ekuddens Vandrarhem eller varför inte hyra hela anläggningen för er själva för en mer privat upplevelse. Hela vandrarhemmet består av totalt 33 bäddar med plats för 4 extrasängar i mån av plats. Vårt hus Friden består av 13 bäddar fördelat på 5 rum med olika rumstyper från enkelrum till fyrbäddsrum och Fröjden består av 20 bäddar fördelat på 5 stycken fyrbäddsrum. Alla rum har eget handfat.

 

I en separat byggnad i nära anslutning till båda husen finner ni våra nyrenoverade duschar och toaletter samt en stor gemensam bastu.

 

I båda husen finner ni ett gemensamt fullt utrustat kök samt ett allrum med generösa ytor med öppen spis, matbord och soffgrupp samt sällskapsspel, böcker och pyssel.

 

Ni tar er enkelt till oss med bil endast 30 min från Stockholm City eller med SL-buss som stannar 400 meter från Ekudden. Det går även bra att komma med båt och lägga till vid vår brygga.

 

 

 

Kontakta oss om ni har några frågor så hjälper vi gärna till!

 

 

 

 

 

Ekuddens Vandrarhem AB

Oxnövägen 6-8

137 96 Gålö

 

info@ekuddensvandrarhem.se

08-121 54 802